OM OS

OM OS

Starten

VORES HISTORIE

Vi åbnede Italianbox i 2011 primært som webshop for private, men snart bemærkede vi, at vores interesse lå i gourmet-restauranterne, så siden 2012 har vi kun leveret til dem. Vores kunder tæller derfor adskillige Michelinrestauranter.


Vi importerer frugter og grøntsager hjem fast 2 gange om ugen hele året rundt og får fløjet trøfler ind efter behov. Vi har små leverandører rundt omkring i Italien, som sender os oliven, fingerlime, safran,  balsamico-eddike og udsøgte vine af høj kvalitet samt alle forarbejdede produkter udledt af trøffel.


Derudover får vi frisk wasabi og japanske citrusfrugter hjem efter behov. Det vigtigste for os er kvaliteten og diversiteten, og vi er altid friske på at importere spændende og nye produkter hjem, som vi enten hører om eller som I efterspørger.

Italiensk

GASTRONOMI

Italiensk gastronomi har altid været en stor del af vores liv. Jeg (Giancarlo) og min hustru Maren har boet en årrække i Italien og har siden taget den gode smag med til Danmark, som vi fra 2011 har delt med jer, som elsker Italien og de gode råvarer.

 

Vores mission er at introducere danske restauranter og kantiner for de dejlige italienske grøntsager og frugter – også dem, man ikke er vant til at spise.

 

Da vi ofte selv har savnet de skønne og velsmagende italienske råvarer, håber vi, at I med Italianbox’s lækre frugt og grønt, får en lille bid af Italien ind i jeres køkken!

Mød

OS

Vi ser frem til at få en snak med jer.


Giancarlo og Maren

Indehaver

Giancarlo Dalle Carbonare

Administrativ medarbejder

Maren Andreasen